Obstakeltraining

Obstakeltraining

De obstakeltraining is ter voorbereiding op de Tot de Nek in de Drek race en ook op de Strongmanrun & Strongsisterrun en andere obstakel mudruns. De training vinden plaats rondom het erf van Berkhof Sport & Bewegen. Er wordt een obstakelparcours uitgezet zodat je enkele hindernissen al echt kunt oefenen, daarnaast wordt er in de trainingen gewerkt aan het uithoudingsvermogen en worden oefeningen betreffende conditie, kracht, techniek en coördinatie afgewisseld. Elke training is anders en een uitdaging voor iedereen! De trainingen zijn zowel voor beginners als gevorderden goed te volgen en aan te passen op eigen niveau.
Let op! Tijdens de training kun je nat en vies worden. Het is verstandig om een handdoek, droge (en warme) kleding, droge schoenen en een vuilniszak mee te nemen. Deelname is op eigen risico!


De obstakel training voor volwassenen vindt plaats op zowel de dinsdagavond als vrijdagavond van 18.45-19.45 uur. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, of je nou lid bent bij Berkhof Sport & Bewegen of niet. Het is een op zichzelf staande training en staat los van een lidmaatschap bij Berkhof Sport & Bewegen. Kosten voor deelname aan de obstakel training zijn € 7,00 per losse les, dit mag je per les afrekenen. Daarnaast kun je kiezen voor een 10-rittenkaart, dan betaal je € 65,00.
Trainingsdata volwassenen: Volwassenen
 
De obstakeltraining voor kinderen en ouder/kind bestaat uit 7 trainingen (eerste training is op vrijdag 15 mei). Kinderen (8 t/m 13 jaar) kunnen individueel deelnemen aan de training, ook kun je als ouder en kind (vanaf 4 jaar) gezamenlijk deelnemen aan de trainingen. Kies je hiervoor dan voer je de oefeningen samen uit en help je elkaar over de hindernissen. De trainingen voor kinderen en ouder/kind vinden gelijktijdig plaats, namelijk op vrijdagavond van 17.30-18.30 uur.
De kosten voor deze training zijn € 4,00 per kind per losse les. Als je samen met je kind meedoet kost het voor jou als volwassen ook € 4,00 per losse les, dus € 8,00 voor jullie samen.
Trainingsdata ouder/kind en kind: Kinderen/Ouder en kind

Op zowel dinsdagavond 14 april als vrijdagavond 17 april is er voorafgaand aan de training een korte informatiebijeenkomst van 18.30-18.45 uur. Hier wordt meer vertelt over de trainingen, de hindernissen, kleding, veiligheid etc. Zorg dat je op tijd bent, zodat je dit niet mist.

Wil je meedoen aan de trainingen? Geef je dan op via het onderstaande inschrijfformulier. 
Meld je aan