BBB High

BBB High

De BBB High is een afwisselend les waarbij zowel uithoudingsvermogen als krachtoefeningen aan bod komen. De les start met een warming-up op muziek om lekker op te warmen en aan je conditie te werken. Ook komt er een stukje high Impact (pittig conditiestukje) en/of steps in voor. Naast dit cardiogedeelte waarbij een hoge bewegingsintensiteit behaald wordt, komen ook allerlei spieroefeningen aanbod. BBB staat voor de spiergroepen Buik, Billen en Benen, dus de oefeningen die aanbod komen zijn vooral hierop gericht.
De BBB High les is een perfecte les om zowel uithoudingsvermogen als spierkracht te trainen. Je verbrand je veel calorie├źn en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam. De les wordt afgesloten met een korte cooling down.

Voor wie

De BBB High les is geschikt voor iedereen die lekker op muziek wil werken aan zijn of haar conditie en is zowel voor beginners als gevorderden goed uit te voeren. Door de afwisseling en de mogelijkheid om op je eigen niveau te trainen, is de les voor iedere klant een uitdaging!