Berkhof Sport & Bewegen

Berkhof Sport & Bewegen

Met jarenlange ervaring in de sportschoolwereld en in het geven van groepslessen is Aletta Berkhof in 2010 begonnen met haar eigen sportschool, Berkhof Sport & Bewegen. Niet lang daarna is haar dochter Sjoukje Berkhof ook betrokken geraakt bij de sportschool. Samen hebben ze er een leuke en gezellige sportschool van weten te maken, waar ze zich vol energie voor in zetten. 
De sportschool bevindt zich op een unieke locatie in het buitengebied van Westerhaar. Berkhof Sport & Bewegen is namelijk gevestigd in een verbouwde boerderij en doet daardoor heel anders aan dan een reguliere sportschool. Je sport in een hele andere omgeving en op een mooie zomerdag wordt er ook buiten les gegeven. De lessen worden altijd afgesloten met een kopje koffie of thee in de lounge of op het terras.
Boven op de vroegere hooizolder en in de tot sportschuur omgebouwde koeienstal vinden de meeste groepslessen plaats. Daarnaast is er buiten een groot sportveld waar groepslessen aangeboden worden, net als een groot obstakelparcours waar in de lente/zomer maanden getraind wordt voor o.a. de Tot de Nek in de Drek mudrun. 
Naast lekker sporten en bewegen vinden we gezonde voeding en kwaliteit van leven ook erg belangrijk, daarom bieden we het 3Care Gezondheidsprogramma aan. Middels dit programma begeleiden we mensen naar een gezondere leefstijl. Lees onder het kopje '3Care' meer over dit gezondheidsprogramma. 
Heb je lichamelijk klachten of een blessure? Fysiotherapeut Peter Oldenhuis is enkele uren per week werkzaam bij ons. Je kunt bij hem terecht voor tips en adviezen.

Aletta & Sjoukje:

‘Wij hopen dat je je thuis voelt in onze sportschool. We hechten naast kwalitatief goede sportlessen veel waarde aan gezelligheid en een gemoedelijke sfeer. Wij vinden het prettig als er even tijd is om bij te praten voor of na de les onder het genot van een kopje koffie of thee. Bij ons geen strakke-pakjes-cultuur. Het gaat ons om jou, niet om hoe je eruit ziet! Wees welkom!’

Aletta & Sjoukje:

Waarom wij

Leuke afwisselende groepslessen

Onze instructeurs zorgen ervoor dat elke les weer een leuke uitdaging is, waarbij goed en verantwoord bewegen voorop staat!

Sfeer

Bij Berkhof Sport & Bewegen sport je in een gezellige en gemoedelijke sfeer en maak je veel nieuwe sportvrienden!

Gezonde leefstijl

Naast lekker sporten & bewegen kun je bij ons ook terecht voor begeleiding op het gebied van gezondheid, voeding en leefstijl. We helpen je graag!

Gratis proefles

Meld je nu aan voor een gratis proefles!

Neem contact op!