Conditietraining

Conditietraining

Wil jij in de wintermaanden je conditie op peil houden? Kom dan meedoen met de conditietraining bij Berkhof Sport & Bewegen! De conditietraining is een combinatie van hardlooptraining afgewisseld met bootcamp- en krachtoefeningen. De les wordt aangeboden in groepsverband en vindt vooral plaats in de buitenlucht (rondom de sportschool en in de Engbertsdijkvenen). Zowel een beginnende loper als een meer gevorderde loper kan deelnemen aan deze les, de les wordt aangepast naar ieders niveau.
Aangezien de training in de buitenlucht aangeboden wordt, is het van belang rekening te houden met kleding en schoenen (en eventuele muts en handschoenen).

Vanaf vrijdag 21 september van 10.15-11.15 uur en zaterdag 22 september van 9.00-10.00 uur wordt de conditietraining wekelijks aangeboden bij Berkhof Sport & Bewegen (in elk geval t/m eind maart 2019).
Vanaf april gaat de conditietraining over in de obstakeltraining op dinsdagavond en vrijdagavond. Lees meer over de obstakeltraining onder het kopje ‘obstakeltraining’.