Conditietraining

Conditietraining

Wil jij in de wintermaanden je conditie op peil houden? Kom dan meedoen met de conditietraining bij Berkhof Sport & Bewegen! De conditietraining is een combinatie van hardlooptraining afgewisseld met bootcamp- en krachtoefeningen. De les wordt aangeboden in groepsverband en vindt vooral plaats in de buitenlucht (rondom de sportschool en in de Engbertsdijkvenen). Zowel een beginnende loper als een meer gevorderde loper kan deelnemen aan deze les, de les wordt aangepast naar ieders niveau.
Aangezien de training in de buitenlucht aangeboden wordt, is het van belang rekening te houden met kleding en schoenen (en eventuele muts en handschoenen).

In de maanden september t/m maart vindt de conditietraining plaats op vrijdagochtend van 9.15-10.15 uur  en zaterdagochtend van 9.00-10.00 uur.
In de maanden april t/m juli is deze les alleen op de zaterdagochtend van 9.00-10.00 uur. Op de vrijdagochtend komt deze les in de maanden april t/m september te vervallen i.v.m. de obstakeltraining die in de avond plaatsvindt. De obstakeltraining wordt in de maanden april t/m juni aangeboden op de dinsdagavond en vrijdagavond. Lees meer over de obstakeltraining onder het kopje ‘obstakeltraining’. Vanaf half september start de conditietraining ook weer op de vrijdagochtend.