Vanaf vrijdag 21 en zaterdag 22 september: CONDITIETRAINING! Vanaf vrijdag 21 en zaterdag 22 september: CONDITIETRAINING!

Wil jij in de wintermaanden je conditie op peil houden? Kom dan meedoen met de conditietraining bij Berkhof Sport & Bewegen! De conditietraining is een combinatie van hardlooptraining afgewisseld met bootcampoefeningen. De les wordt aangeboden in groepsverband en vindt vooral plaats in de buitenlucht (rondom de sportschool en in de Engbertsdijkvenen). Zowel een beginnende loper als een meer gevorderde loper kan deelnemen aan deze les, de les wordt aangepast naar ieders niveau.

Vanaf vrijdag 21 september van 10.15-11.15 uur en zaterdag 22 september van 9.00-10.00 uur wordt de conditietraining wekelijks aangeboden bij Berkhof Sport & Bewegen (in elk geval t/m eind maart 2019). Je mag natuurlijk altijd een proefles komen volgen om kennis te maken met deze les. Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je een proefles volgen? Stuur dan een mail naar: info@berkhofsportenbewegen.nl